torsdag 4 oktober 2007

Cape Cod...

Hola, idag behövdes ett glädjerus...dimman låg tjock över Boston vid sju & vi kände att det nu krävs något speciellt för att hotta upp dagen...frågan var vad?

Styrde kosan mot närmaste biluthyrare och fick syn på en sån här...

...vi tvekade inte en sekund! En Ford Mustang Shelby GT-H!


Nästa fråga var...vart åker vi??? Fick två tips...det ena upp i bergen norrut och det andra söderut mot havet. Det blev det sistnämnda...Cape Cod! Hörde att det var bra surf där...så det rådde egentligen aldrig någon tvekan här heller. Normalt sett ska det ta ca 1,5 timme men vi valde att ta kustvägen...flera timmar senare nådde vi vårt mål, tyvärr så var inte väderföhållandet något vidare!?!? Dimman låg fortfarande tjock...ingen surf!

Dock så ser det bättre ut imorgon, så ingenting är omöjligt! Har hookat ett ställe som kan förse med dräkt & bräda, trots att säsongen är över...vill påpeka att temp. i vattnet ligger runt 10-12 grader...vågorna såg ganska mysiga ut (beach breaks) och en trevlig atmosfär bland strandens locals. Kan bli skitskoj!!!

Här är ett clip från stranden...kul att man kan skratta åt sig själv trots att man låter som en jagad höna!!! ;D Bjussar på den!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar