tisdag 15 januari 2008

L.A.Z.Y

Är fruktansvärt lat vad gäller bloggandet, även om jag är övertygad om att det inte är fler än en handfull läsare där ute som tar en glimt eller slösurfar förbi denna url.
Men när min soulmate och tillika fru skriver så att fingrarna blöder får jag lite dåligt samvete ändå. Samtidigt som det tar emot en aning, har inte alls samma förmåga att uttrycka mig verbalt. Fick idag bl.a annat höra ett urklipp av en uppsats som fröken ska lämna in, i form av ett tal som skulle läsas upp under Nobel-middagen. Ämnet Angelika valt att hålla sig till är högaktuella växthuseffekten, något som tilltalar alla och är lite "trendigt"(misstolka mig rätt här...).
Hade inget att säga eller opponera mig mot då hon läst det för mig, jag var otroligt imponerad och samtidigt lite sotis; varför kan jag inte uttrycka mig så???
Kika gärna in på hennes blogg där hon skriver om allt mellan jordgubbar och resor...

En bild säger mer en tusen ord sägs det, så fyller upp med en bild som säger just allt!

Hawaii 2008

3 kommentarer:

 1. ... älskling nu får jag ju prestationsångest!!!!

  Skriver knappast om den globala uppvärmningen på bloggen direkt ;)
  Kanske borde? Haha

  Shises vilken nice bild!! Vem är hunken med heta ryggen!? :P huba huba

  SvaraRadera
 2. Gud va fin du var i dina badshorts!!*fniss*

  Men vart är filmer och bilder när du surfar?? Vi vill se!!

  SvaraRadera
 3. Thanx man..! ;P

  Finns tyvärr inget sådant material, min fru försökte plåta lite av surfen men efter som breaksen låg ca 250-300 meter ut bland reven så va det inte så lätt att över huvud taget se ngt...too far away!!!

  Ledsen för det... :(

  SvaraRadera