lördag 1 december 2007

Verbal Intercourse

Det här med att blogga är ju hett, alla skriver om allt och du kan hitta intressanta/ointressanta synvinklar om i stort sett vad som helst. Vad krävs för att andra människor ska få upp intresset för just ditt liv/subject/blogg..? HUR UTMÄRKER MAN SIG? Måste man redan vara känd i något annat sammanhang, extremt verbalt(?) begåvad, ha åsikter som är kontroversiella eller våga leva ut sin exhibitionistiska sida och blotta sig totalt för omvärlden. Eller helt enkelt bara vara en smart strateg och plantera sin blogg i rätt forum vid rätt tidpunkt???
Naturligtvis så är en kombination av dessa features ett stort plus för att fånga läsarnas uppmärksamhet. Dock omöjligt för gemene man att leva upp till denna kvotering... Var dig själv, ärlig med glimten i ögat där man blandar och mixar till ett fullbordat recept på en välbalanserad blogg. Fyll den med ett jämt flow av djupa tankar till lätta skitinlägg så klarar man nog sig en bit i alla fall, utan att det blir pannkaka av det hela...;)
Tror dock att vara extrem, ha ett smort munläder och vara halvkänd redan innan man knapprar igång sin blogg måste vara ekvationen för att lösninngen ska återspegla en välbesökt sida. I alla fall om man ser till de svenska halvkända profiler som har slagit stort den sista tiden i bloggvärlden och uppmärksammats i massmedia. Tänk att det finns nyhetsvärde i bloggandet? Och nu sitter jag själv här och reflekterar över det...
Frågan jag nu ställer mig är dock; varför bloggar man?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar